ANIMERAD FILM

 

Gul Film gör animerad reklamfilm och informationsfilmer, presentationer, motion graphics, animerade HTML5-annonser för digital annonsering och karaktärsanimation.

Se fler exempel på animerad film nedan och ta kontakt med Gul Film om ni vill snacka igenom ett projekt.

Animerad reklamfilm

 

Allt går att animera. En animerad reklamfilm kan vara ett intressant och underhållande alternativ för att kommunicera ett budskap. Det kan vara 2D-animation, 3D-animation eller en kombination av båda.

Google/Facebook-annonsering

 

Animation och motion graphics kan också användas inom digital annonsering. Exempelvis varumärkesbyggande HTML5-annonser på Google Ads, Youtube, Facebook, Instagram och LinkedIn.

Motion graphics

 

Motion graphics innebär att sätta statisk grafik i rörelse. Det går att använda befintligt material för att skapa en rörlig video. Exempelvis en logga som animeras fram eller förklarande grafik/statistik för en informationsfilm. Motion graphics kan användas för att visualisera en komplex idé, eller för att visa upp produkter.

Karaktärsanimation

 

karaktärsanimation

En animerad reklamfilm innehåller ofta en eller flera karaktärer som sätter liv i historien och kan leda fram till budskapet som ska förmedlas. Karaktärsanimation kan exempelvis användas till animerad reklamfilm, i spel, animerade GIFs eller i en musikvideo.

Gul Film Showreel

film

7-Eleven – Animation

animation

To Use animation

animation

Digitala utskick – ICA Supermarket

animation

Rosa Bandet

animation

ICA Näras kundkortsdag

animation

Midnight Dancer | Musikvideo

animation

ICAs matkasse

animation

Göteborgs Stad

animation

ICAs färdigrätter

animation